onsdag, november 9

livet som student kan förklaras med ett ord - KAOS

Just nu är det kaos i lägenheten. Strumporna ligger i ett hörn, väskorna i ett annat och lite kläder på bordet. Har i några dagar funderat på att städa, nu ska det ske en förändring! Ibörjan var jag väldigt noggran med städningen osv. Visserligen dammsugar jag ofta, men plocka undan är en annan femma. Madde hade rätt.

Föreläsningen idag var spännande och lärorik. Dock tappade han mig den sista tiden. Han föreläste om ett rätt så "hett" ämne. Kriminella invandrare som åker in i fängelse osv. Det blev en spänning i luften, tyckte ändå att vi höll oss på en jämn nivå.

Igår var det somsagt hallowen fest med alla barn + mentorer. Jag och X var skelett. Hade riktigt kul, dock enormt trött när jag kom hem. Nästa gång ska vi till Andys lekland med ett helt gäng. Skojsigt.

Dagen kommer att bestå av att STÄDA, plugga och fixa lite inför fredagens lektion.

En tanke som slog mig tidigare var att när man gick i gymnasiet och man skulle ha ett prov. Ofta så klagade man på läraren att det var för många sidor att läsa (10sidor cirka) på bara 1-2 veckor. Kan säga att 10 sidor är Inget på Högskolan. Till vår första tenta hade vi en hel bok på engelska samt 9 kap i en annan bok, på svenska. Detta under cirka en månad. Hemtentamen vi hade nyligen skulle vi skriva om två olika fenomen som grundar på två olika böcker. Detta skulle ta oss 7 dagar (tror jag). För er som går i gymnasiet och vill till högskolan, sluta klaga. Ni har det riktigt bra på gymnasiet och ta vara på "den slappa tiden". Det blir värre!. Och nu läser jag ändå bara ett ämne, tänk sen efter nyår när jag förmodligen ska läsa två ämnen. Dubbelt upp.

Jag och Linda innan utgången för någon vecka sen.

Min och X kokosbolle från igår.

Som sagt: KAOS!

Till er som klagar på gymnasiet: SLUTA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar