onsdag, november 16

Hur man ökar spänning i en biosallong...

Jo, hur man ökar spänningen i en biosallong har jag ett simpelt svar på. Man visar premiären av en bra film ex twilight och stänger av den efter cirka 30 sek. Där får du spänning!!!

Filmen var i vilket fall otroligt bra. Man satt där med uppspärrade ögon och bara njöt. Dock ville i alla fall jag spy lite vid någon scen.

Idag får jag flytta hem igen. Det ska bli superkul att få se den nya färgen.kanske inte alls blir nöjd med det. Innan jag beger mig hemåt blir det en runda på gymet med Madde och Malin. Finns inget bättre än att träna med fler. Man motiverar varandra och stöttar. Tummen upp.

Ska iaf ut med hunden först och sen få i mig lite gröt. Hej hej.

tisdag, november 15

Utflyttad tills vidare

I fredags ringde målaren och sa att han kommer på måndag. Så det var bara till att börja flytta. Vi fick plats med rätt så mycket i köket som tur var. Bor för tillfälligt hos Julia fram tills onsdag då det ska vara grönt att återvända till en fräsch lägenhet. Ska bli spännande eftersom att jag inte valde vitfärg.

Håller just nu på att vakna till liv. Ska börja dagen med en tallrik gröt och knäckemacka därefter ska hunden ut. Ska inom gymet några timmar innan jag går till CSk för sista utredning.framåt kvällen blir det utbildning med näktergalen och inatt blir det äntligen premiär av twilight 4a med Mia :)

Hoppas ni får en fin dag för de ska iaf jag ha :)

torsdag, november 10

lite nytt, lite eget.

Keisy och jag tänkte ta sovmorgon, den varade till 7-8 ungefär. ABK tyckte att tydligen att det var helt ok att köra med en lövmaskin utanför mitt fönster. Länsade frukostförrådet för att kunna köpa nytt idag.

Mamma och jag brukar ha en dotter-mammatid på Willys. Köpte lite bröd, mjölk, diskmedel, popcorn osv. Har plockat undan lite idag, diskat och så.

Senare idag kommer en kompis hit, tror att syrran också kommer. Ska iaf fixa gymkort på Fitness24/7 för imorgon blir det morgonträning med Madde, Johanna och deras vän Malin. Kan vara skönt att starta dagen med träning för att sedan kolla på film o analysera lite i skolan.

Tänkte visa lite inredning jag har här hemma. Lite nytt, lite som min faster har designat och lite jag själv gjort.


Köpt nere i Lund. Kommer inte ihåg vad affären heter. En "bra att ha skål".

Denna har min faster designat. Alla vi flickor på den sidan får en sådan när vi tar studenten (har jag för mig).

En kvinnokropp som gjordes under tiden på Sophiaskolan i Rörum. Den ska inte föreställa mig.

min egen surgubbe. Gjorde denna när jag gick på Sophiaskolan i Rörum. Den tiden då man oftast hade sämre dagar. Dock ser den bättre ut IRL.

onsdag, november 9

livet som student kan förklaras med ett ord - KAOS

Just nu är det kaos i lägenheten. Strumporna ligger i ett hörn, väskorna i ett annat och lite kläder på bordet. Har i några dagar funderat på att städa, nu ska det ske en förändring! Ibörjan var jag väldigt noggran med städningen osv. Visserligen dammsugar jag ofta, men plocka undan är en annan femma. Madde hade rätt.

Föreläsningen idag var spännande och lärorik. Dock tappade han mig den sista tiden. Han föreläste om ett rätt så "hett" ämne. Kriminella invandrare som åker in i fängelse osv. Det blev en spänning i luften, tyckte ändå att vi höll oss på en jämn nivå.

Igår var det somsagt hallowen fest med alla barn + mentorer. Jag och X var skelett. Hade riktigt kul, dock enormt trött när jag kom hem. Nästa gång ska vi till Andys lekland med ett helt gäng. Skojsigt.

Dagen kommer att bestå av att STÄDA, plugga och fixa lite inför fredagens lektion.

En tanke som slog mig tidigare var att när man gick i gymnasiet och man skulle ha ett prov. Ofta så klagade man på läraren att det var för många sidor att läsa (10sidor cirka) på bara 1-2 veckor. Kan säga att 10 sidor är Inget på Högskolan. Till vår första tenta hade vi en hel bok på engelska samt 9 kap i en annan bok, på svenska. Detta under cirka en månad. Hemtentamen vi hade nyligen skulle vi skriva om två olika fenomen som grundar på två olika böcker. Detta skulle ta oss 7 dagar (tror jag). För er som går i gymnasiet och vill till högskolan, sluta klaga. Ni har det riktigt bra på gymnasiet och ta vara på "den slappa tiden". Det blir värre!. Och nu läser jag ändå bara ett ämne, tänk sen efter nyår när jag förmodligen ska läsa två ämnen. Dubbelt upp.

Jag och Linda innan utgången för någon vecka sen.

Min och X kokosbolle från igår.

Som sagt: KAOS!

Till er som klagar på gymnasiet: SLUTA!

måndag, november 7

utan kaffe - ingen hjärna.

Föreläsningar i cirka sex timmar gillas såhär på en måndag då morgonen började utan kaffe. Den första föreläsningen minns jag inte ens vad den handlade om, den andra handlade om folkmord. Rätt intressant och läraren vi hade var duktig, dock tappade han mig mot slutet.

Fick även ett samtal ifrån CSK, de ska påbörja min utredning redan imorgon. Blev rätt förvånad eftersom att de sa att väntetiden var lång, drygt efter jul/nyår. Någon hade tackat nej tydligen. Tur för mig.

Imorgon är det även hallowen (stavning?) fest med barnen och de andra mentorerna. Jag och X ska vara skelett. Muhahahahha. Och till helgen blir det ljusparty hemma hos mig, är det någon som känner att "Jippi, jag vill komma). Säg gärna till innan torsdag då. För er som inte varit på ett kan jag rekomendera det - om man nu älskar ljus m.m.

Var på bio i lördags och såg Jonny English. Gillar man James Bond gillar man denna, dock med lite mer humor.


onsdag, november 2

älskade onsdag

Skolan är avklarad för denna dagen, för en gång skull fick vi sluta tidigare. Föreläsningar på tre timmar är krävande. Tycker synd om dem som har det värre. Efter skolan kom "mitt barn" hem till mig, vi bakade muffins och kollade på film. Ska snart iväg och träna med Linda. Vill tillägga att jag inte har tränat på ungefär 1.5 år. Undra hur detta kommer att sluta. Ikväll vankas det en härlig utgång med nära och kära. Det blir förfest uppe hos D och sen Bånken. Trodligen kommer det vara fullsmockat med folk, men jag ska in. Det är en sak som är säkert.

tisdag, november 1

unnar mig en dag med Linda och shopping.

Ger mig själv en klass på kinden då jag bokar tvättid kl 7 på morgonen fastän jag är ledig. Blev en mysdag med Linda. Kände att mitt kort behövde lufta sig lite. Införskaffade mig en klänning från hm. Det vankas utgång imorgon, förtjänar faktiskt detta. Ska ha ett stort silverhalsband till. Blev även ett par bruna skor, gillar dem starkt. Sen handlade jag lite baksaker, jag och "mitt barn" ska baka muffins imorgon och det blev en liten runda inom systemet också. Hittade ett vin som smakar päron, ska bli kul och se hur det smakar.