tisdag, juli 31

Mår bättre fast halsen är min ovän. Vi har iaf varit duktiga att bära upp våra byrås på vinden, sorterat alla kläder samt fixat i garderoberna. Steg ett i att-fixa-sovrummet. Nu blir det te och makrillmacka. Även hämtat ut ny medicin, det blev cortison och något för magkatarr som jag ska ta i en månad.


 Dax att färga håret igen ser jag, inte alls länge sedan jag färgade det sist. Ska väl inte klaga på att håret växer snabbt, drygt att behöva färga det typ varannan vecka. 
Jobbat mellan 8-13. Ligger i sängen och mår pyton, hundra saker att göra TOPPEN!



måndag, juli 30

Vårt nya projekt är sovrummet. Sängram skall inköpas samt sängbord. Har tittat runt överallt och det är inte billigt. Hittat dessa två sängramar, Ikea och Ilva. På sängborden vill jag (vi) ha en sänglampa med silverfot och sen antingen mönster eller färg på själva sänglampan. Ett fint överkasst och fina kuddar. 

Ikea cirka 2600:-

I
Ikea 500:-

Ilva cirka 2300:-

Äntligen hemma! Skönt som sjutton.

Duken och den röda fruktskålen köpte jag på loppisen i Maglehem i sönd. 10 kr för duken & 5 för skålen.




söndag, juli 29

Sista kvällen på Solgården. Imorgon ska jag tillbaka hem, har spenderat 4 dagar i Maglehem. Saknar stan, vår säng, vår lägenhet och allt. Känns annorlunda att det som tidigare varit ens hem i 20 år saknar man inte längre på samma sätt. Först jobba mellan 8-16 imorgon sen ska jag mysa ner mig i lägenheten. Lääääääääääääängtar.

Var på loppis idag, köpte en ny duk till köket och en fruktskål. Visar imorgon. God natt.


Cypern 2012

lördag, juli 28

Jobbat klart för ikväll. Väntar på att Kimsen ska komma, han har hämtat Klara på tåget och självklart var det försenat. Kul på jobbet som vanligt, dödstrött i ryggen och benen bara och brännan bränns som attans.

Är i magehem tors-månd. Jobbar sent varje kväll, inga bussar drf sova här. Stranden igår, kräfta idag. 50 års fest igår, bakis idag. Ikväll kommer Kim hit och sover över, känns lite som förr i tiden, när pojkvännen kom och "hälsade på". Blir lite gamla & nya bilder.





 Cypern 2011
 Cypern 2012
 Klaras skolavslutning
Klaras skolavslutning

onsdag, juli 25

Skönt att ha varit ledig i två dagar, jobbar resten av veckan. Känner att jag skulle behövt en ledig dag till då jag har en del att fixa i lägenheten. Men det får bli sen. Nu ska jag göra lunchlåda.



tisdag, juli 24

hej solen, jag har saknat dit. Stan med Kim, balkonghäng med Veronika, saft hos Mia, parkhäng med mat med Chicken och nu soffan. Skön dag med mina käraste. Välkomnar argt huvudvärken.

Jag idag
Mys i parken med Chicken



torsdag, juli 19

Den nya datorn fungerar bra, upptäckte att det finns cam på den. Köpte en ny Buddha på Kiviks marknad. Håller just nu på att fixa med lunchlådan, kycklingsallad med bacon. Jobbar mellan halv 4 till 9 ikväll.


 Vår nya Buddha

onsdag, juli 18

Nemen, titta vad katten släpade in idag. En ny dator till mig. Har en dator som är från 1874, behövde en ny. Kanske man kan uppdatera sig här lite bättre. Var på Liseberg med Kim för några helger sen, sov på hotell och hade otroligt mysigt. Förra veckan tömde dem ena lungsäcken, vilken smärta säger jag bara. Kollade hjärtat idag och det såg bättre ut.

 Den nya datorn, tack älskling
 Jag, Kim och min bror på Kiviks marknad
Liseberg

fredag, juli 6

Tvättat
Städat
Handlat
Skilda värdar

Detta har min lediga dag sett ut. Skönt att ha egen tid ibland. Imorgon åker vi till Gbg. Kan vara skönt att komma hem till ett rent hem. Doktorn ringde och i nästa vecka ska dem tappa mig i lungorna. Man kör in en låååång nål i den ena lungan (tror jag), hämtar ut vätskan och tar prover på detta. 


 Min tjejhörna i soffan :)

Finns inget skönare än att klia sig i ögonen och inte behöva tänka på om sminket saboterades, haha

onsdag, juli 4

I mån när jag kom hem från jobbet fick jag en stor röd ros av Kimsen, sen ute på balkongen fans det jordgubbar och vin, inte nog med det så tog han mig till Bishop. Vilken man jag har. På lördag drar vi till Gbg, ska bli skönt att sova på hotell och vara på Liseberg.





Vår nya tvålpump i badrummet, good shiiiiit Maxi ;)


söndag, juli 1

Upptagen.se!

Jobbat
shoppat
varit på middag
utgång
kalas
NY MOBIL
m.m


Idag ska lägenheten få sig en redig städning och sen ska jag vila inför ännu en jobbevecka.

 Första bilden med den nya mobilen. 

 Påväg till Maglehem för att fira Mamma.

 Mitt sommarprojekt. Renovera upp stolen och göra den lite mer modern. 

Detta stuket ska det bli hade jag tänkt

Jag och Keisy idag.