fredag, maj 25

Frukost är bäst! Gröt med äpple och mjöl till detta ska de vara myntate eller oboy.
Visar även upp en nyvaken Louise i sitt allra naturligaste drag alltså utan smink, ingen dusch NADA!


Sitter lite snett därför ser vänstra sidan lite konstig ut.
Blev lite shopping igår. Idag ska den gamla lägenheten flyttstädas. Fifan vad tråkigt. Men imorgon blir det inflyttningsfest för hela bunten. Varmt och gött är det, vad mer kan man önska sig?





onsdag, maj 23

Igår firade vi min 21 årsdag. Fick fina presenter av mina nära o kära, bl.a en grill, ny hårfön, saker till balkongen/köket och en tripp till Gbg med övernattning, liseberg och Ullared med min Kim, Uppe med tuppen idag (4:50) för att jobba. Längtar tills på lördag nu för då blir det inflyttningsfest, 







söndag, maj 20

fredag, maj 18

Godis, muffins och choklad -MINA FAVORITER IDAG. Toppen när man ska på 25 års fest och ska ha klänning på sig imorgon. Mys ikväll med bästa Keisy och Kim. Måste vila upp sig inför imorgon :D


torsdag, maj 17

Det dröjer ett bra tag innan vi flyttar igen. Två dagar tog själva flytten och uppackningern. Har lite att packa upp i badrummet sen är allting i stort sett klart. Visserligen fattas det några lampor och mattor, men sådant kommer när vi lämnat den gamla helt. Än så länge trivs vi bra och området verkar också bra. Skönt med balkong och enormt skönt att inte bo på första våningen längre. 


 Ljus i varje rum är ett måste för min del. En inredning som inte kostar alls för mycket, sedan kan man (som jag gör) byta ut sfärgen/storleken på stenarna för att liva upp rummet mer. 

 Kim håller på med balkongmöblerna, detta är även en del av vardagsrummet.

 Vårt sovrum. Det som vi ska fixa här är en sängram och kanske en tavla på väggen.

 En del av sovrummet.

 Hallen. Vi ska försöka att få golvet bytt. Annars är hallen ljus och fin, framför allt lång.

 Köket.

 Det är fler än vi som uppskattar balkongen.

 Soffan är från www.klubbkompis.se och här ser man även vår fondvägg. 

 Färdigt :)

  Färdigt :)

  Färdigt :)

 Byrån i hallen som mamma hjälpt oss att måla. Den var ek från början.

 Sovrummet.


söndag, maj 13

Imorgon blir det flytt och en massa bilder hoppas jag. Just nu är jag väldigt nervös...............................



fredag, maj 11

Kom och tänkt på att det är snart 4 år sedan jag köpte Keisy, eller rättare sagt adopterade henne från polen. Sidan jag använde heter www.hundmetropolen.se och för er som vill göra detsamma kan jag rekommendera detta. Till sommaren blir lillan 6 år och hon är lika mysig och go som vanligt.

Här är lite bilder från den första tiden med Keisy tills nu.

Keisys första jul hos mamma och pappa 08.
 Mys i soffan 08.

 En del fester har hon varit medelpunkten i också, hehe 09.



Precis varit och fixat en liten överraskning till Kim (och mig) på tisdag. Känner att efter en hel helg med packning och intensiv flyttning månd-tisd förtjänar vi något kul. Ska följa med mamma till mormor idag hade jag tänkt. Det börjar närma sig nu :D Det kom upp för mig igår att nu gäller det, detta är verkligheten och vi ska skapa vårt eget liv tillsammans. 



torsdag, maj 10

Sitter och gnagar på ett äpple, ska snart till Julia som fyller 21 idag. Grattis mitt hjärta <3



onsdag, maj 9

Man blir lite smått irriterad när man ställt in sig på Vad man ska köpa till lägenheten. Igår körde vi ett tripp till Em i Hässleholm för att köpa ett soffbord, fanns det? Nej! Det var slut och fanns ingen annan stans heller. Körde vi till Ikea ist i Älmhult. Hittade ett helt ok soffbord som kan fungera så länge. Självklart var dem handtagen till vår nya byrå som vi målat om också slut och skulle inte komma in på ett tag. Det var bara till att välja ett par nya, lite trist när man hade ställt in sig på något helt annat. Vi hittade iaf en kohud vi kunde enas om. Den på bilden nedan är inte vår, våran är mer svart/brun. Köpte nya kuddfodral och lite annat smått och gott. Körde inom jysk och köpte balkongmöbler. Billigt pris just nu. Tack så mycket jysk!







måndag, maj 7

Bra mejl ifrån hyresvärden är aldrig fel. Vi skulle ha flyttat in den 15 maj men får tillgång den 14. En dag före är aldrig fel då herren i huset är ledig dem dagarna. Har jobbat ikväll och nu tar vi det lugnt. Imorgon tror vi att vi drar till Hässleholm för att köpa ett soffbord. 


Våran lilla familj. 
Tycker så mycket om er. 

söndag, maj 6

Såhär kan det se ut hos oss när torktumlaren inte vill fungera till 100. Kim jobbar och jag myser hemma, ibland är det faktiskt skönt att bara vara. Ska ut med lillan nu.


Undra va de där gröna gör där? haha

lördag, maj 5

gårdagen var mycket bra. Ikväll blir det mys med regeringen ;)


onsdag, maj 2

Kändes i hjärtat att ställa klockan på 5:15. Jobba måste man. Ligger i sängen och gosar nu. Vädret är fint men sängen är skönare. Ska jobba imorgon och på fredag, får se om det blir något till helgen med. Igår var det två veckor kvar tills flytten börjar. Det känns i magen. Byrån som ska fixas går det bra med. Eftersom att den står i maglehem så fixar mamma det. Fast lite har jag själv gjort.