lördag, mars 31

trångt...

Trångt är ett ord som används ofta just nu i lägenheten. Kim har flyttat in medan vi letar större och vi lever just nu tre stycken på 24 kvm. Nu får vi ännu en lärdom om hur man hittar smarta lösningar om man vill bo litet och billigt några månader. Fast om två månader skall vi vara ute och en ny lägenhet har vi inte fått. Håller tummarna varje dag. Har visserligen varit och kollat på två st, den första skrek det NEEEEJ om och den andra var det bara JAAAA. Typiskt nog fick vi inte den sista vilket gjorde mig väldigt ledsen.

- Inte vår hund. 

tisdag, mars 6

Första visningen på lägenheten avklarad och det gick bra. Kim var och handlade en härlig frukost tills oss och sen blev det en mysig promenad med lillan. Blir till att lägga sig tidigt, ska jobba mellan 7-16 imorgon och på torsdag. Fick ett trevligt samtal innan ang ett jobb. Ska på intervju på måndag. Det gäller att ha många bollar i luften men att ha kontroll, då får man en jämn balans i livet.

måndag, mars 5

slutet på ett kapitel...

och början på ett annat. Imorgon ska jag ha första visningen på lägenheten, känns otroligt bra att lämna den och skaffa en strörre som förmodligen sker snart. Aldrig mer en lägenhet på första våningen säger jag bara. Känns lagom roande att jag slösade alla mina poäng jag hade hos abk på denna lägenhet. Man lär sig av sina misstag. Lägenheten i sig är väldigt fin, hoppas att någon annan finner lyckan i den.